АРТ-майданчик «Талановиті пальчики»

Щороку 1 червня в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

1 червня в бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська,14) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся АРТ-майданчик «Талановиті пальчики». Діти малювали на асфальті свої мрії.

А, виявляться, це свято має свій власний прапор і діти малювали цей символ (прапор зеленого кольору, що означає гармонію, спокій та зростання). В конкурсі «Найкращий малюнок» переможцями стали всі, тому що всі малюнки були чудові. Діти переглянули літературу біля виставки: «Дитинство – країна мрій та книжкових забав». У цей день хочеться нагадати просту істину: за дітьми — наше майбутнє, тож бережімо їх, піклуймося про їхній добробут та, звісно ж, навчаймо їх важливих речей!
Відповідальні за проведення працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top