Патріотичний флешмоб “Хай буде мир у нашій Україні”

21 вересня — Міжнародний день миру та День миру в Україні. Для того, щоб ознайомити наших користувачів з історією започаткування Міжнародного дня миру; сприяти вихованню в них почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, сприяти формуванню активної життєвої позиції, ми, бібліотекарі бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 19 вересня провели патріотичний флешмоб “Хай буде мир у нашій рідній Україні”.

Детальніше

Інформаційна тусовка «Соціальні мережі: історія розвитку»

“Соціальні мережі, як і кожне творіння людських рук, є недосконалим. Тому потрібно задуматись, чи не забагато часу ми витрачаємо на них, якого нам ніколи ніхто не поверне” 

Шері Теркл, авторка роботи «Друге Я або життя на екрані».

19 вересня центральна бібліотека для дітей запрошувала дітей старшого відділу на інформаційну тусовку «Соціальні мережі: історія розвитку». Бібліотекарки спілкувалися з дітьми про їх життя в соціальних мережах, про користь та негативний вплив соціальних мереж, про історію найвідоміших Інтернет ресурсів. Підлітки із задоволенням взяли участь у анкетуванні «Ваше ставлення до спілкування в мережі Інтернет».

Що таке соціальна мережа?

Вперше термін «соціальна мережа» з’явився у 1954 році, застосував його Дж. А. Барнес і означав він взаємовідносини між двома і більше людьми.  Віртуальний майданчик, що забезпечує спілкування, підтримку, створення, розбудову, відображення та організацію соціальних контактів, обмін даними між користувачами і обов’язково передбачає попереднє створення облікового запису. Реєстрація у соціальних мережах доступна дітям з 13 років.

Детальніше

Art-акція “Подаруй смайлик другові”

 Кожний рік, 19 вересня, відзначається свято – день народження дружелюбного смайлика. І з нагоди такого свята, 19 вересня 2024 року, бібліотека-філія №8 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківського міської ради разом з усім світом взяла участь у святкуванні День смайлика і  для своїх користувачів підготувала art-акцію «Подаруй смайлик другу». Сьогодні в бібліотеці було весела і гамірно всі читачі які завітали в бібліотеку брали участь у art-акції « Подаруй смайлик другові».  Весь день хлопчики та дівчатка ділились один з одним гарним настроєм.  А той хто приходив до  бібліотеки з поганим настроєм, обов’язково заряджався позитивом. Молодші школярі розмальовували кульки-смайлики, а старші діти малювали і складали зі смайликів повідомлення, щоб подарувати друзям. Весело та цікаво пройшла акція. Малий смайлик приніс багато приємних емоцій усім  учасникам заходу. А ще не обійшлось без веселої фотосесії.

Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top