Кінозал “Релаксотерапія”

16.09.2024 р. о 13:00 у читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся показ фільму «Двохсотлітня людина». «Двохсотлітня людина» — американський сімейний фільм 1999 року, фантастична мелодрама. Прем’єра відбулася 13 грудня 1999 року. Фільм було знято за оповіданням Айзека Азімова «Двохсотрічна людина», написаним у 1976 р. На початку нового тисячоліття стався прорив у глобальних технологіях. Люди вже не тримають вдома кішок і собак, вони заводять собі роботів. Так чинить і Річард Мартін (Сем Нілл). Він купує незвичний подарунок — нового робота NDR-114 (Ен-Ді-Ер-114) (Робін Вільямс). Маленька дочка Річарда назвала його Ендрю. Оскільки робот, створений і куплений як домашній побутовий прилад, запрограмований на виконання невдячної і брудної роботи, поступово починає відчувати емоції і в нього виникають творчі ідеї, родина Мартіна згодом виявляє, що Ендрю — далеко не звичайний робот… На перегляд кінострічки завітали мешканці нашого міста та постійні гості бібліотечних заходів – учасники Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наступного сеансу кінозалу, який відбудеться 23.09.2024 р.

Детальніше

Майстер-клас “Барви осіннього лісу”

І стільки щастя в осені і тиші.
І радості, і туги заодно…
Вона щодня картини дивні пише,
А ми спостерігаєм, як в кіно…
Н. Красоткіна « Осінні барви».
Осінь – час для натхнення і художніх фантазій. Осіння пора запрошує на прогулянку. І гуляючи алеями парку та милуючись природою в уяві створюєш цікаві образи. А для дітей це можливість створити з паперу гарні поробки. 15 вересня бібліотека-філія №2 та бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради проводили майстер-клас « Барви осіннього лісу» в міському парку імені Т. Г. Шевченка в рамках проєкту «Мелодії парку». Бібліотекарі разом з дітьми та їхніми батьками створювали своїми руками осінні аплікації. Діти також вивчали кольори осені, покращували свою моторику рук, насолоджувались своїми творіннями. Бажаємо усім кольорової, затишної, мрійливої і спокійної золотої пори.

Детальніше

Екологічний бумеранг “Казка вчить як на світі жить”

13.09.2024 року у бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  пройшов чудовий захід до Дня збереження озонового шару –  екологічний бумеранг «Казка вчить як на світі жить». В цей день в різних куточках землі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні  яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.  На захід були запрошені  учні Микитинецького ліцею. Тож  завідувачка бібліотеки  Гунчак Тетяна провела змістовну бесіду з дітьми, розповідаючи їм про важливість захисту озонового шару та як це впливає на екологію. Разом міркували, як кожен може долучитися до збереження нашої планети, як пластик впливає на довкілля та сформували сім простих порад збереження природи. А ще поринули в чарівну і повчальну екологічну казку  Наталки Малини “Визволення лісу”, яка допомогла краще зрозуміти навколишній світ та взаємини з природою. 

Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top