Інформ-коктель “ Бібліотека – безмежне сховище знань людства”

 Щороку 1 вересня відзначається День знань. Це особливий для всіх день! Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, студентів, вчителів, викладачів, батьків, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Цього  року в більшості навчальних закладів урочистості з нагоди  1 вересня відбулися в понеділок  – 2 вересня. Саме  в цей день, 2 вересня 2024  року о 14:00 на Абонементі центральної бібліотеки Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели інформ-коктейль “Бібліотека – безмежне  сховище знань людства”. 

Детальніше

Інформація. Кінозал “Релаксотерапія”

2.09.2024 р. у читальному залі Департаменту культури міської ради (вул. Пилипа Орлика, 5) за чашечкою ароматного чаю зі смаколиками відбувся показ комедії «Дика штучка». На фільм завітали мешканці нашого міста та постійні гості бібліотечних стін – учасники Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування.

Детальніше

Літературні поради “Що читати цієї осені”

Осінь це наче вигук про те, що тішить.
Довге переплітання світла, переплітання тиші,
переміщення сонця в небесній поверхні.
Горіхи у вересні такі чорні, химерні.
Хто тепер переповість, хто перепише.
Осінь це ніби любов.
Щоправда, стається частіше.
Вересень це як схованка. Це як скриня.
Це як літня мовчанка.
Така сама. Тільки осіння.

Сергій Жадан

 2 вересня 2024 року бібліотекарі бібліотеки-філії №3 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту давали літературні поради “Що читати цієї осені”. А ще, як завжди підготували тематичне відео на нашому ютуб каналі, яке ви можете переглянути за посиланням

Детальніше

Ознайомлення з книгою Марії Сердюк ” Шептицький для дітей”. Школярам у нотатник: до 1 вересня

Вітаємо всіх дітей і підлітків України, які 2 вересня сядуть за парти. Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають перед учнями нові двері до мрій, інтересів і рекордів. Нехай будуть підвладні всі шкільні та життєві завдання, а допитливість і захопленість ведуть до нових радісних відкриттів.

Центральна бібліотека для дітей пропонує школярам ознайомитися з книгою Марії Сердюк «Шептицький для дітей», а його роздуми про Україну – занести у нотатник! Вони будуть зразком у житті, до якого треба прагнути всім українцям.

Детальніше

Майстер-клас “Вінок перемоги”

Перемога і мир – це  найжаданіші і найзаповітніші слова для кожного українця. Свої мрії про мир і перемогу вплітали діти у віночки перемоги цієї неділі у парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка у рамках проекту на підтримку ЗСУ “Мелодії парку” на майстер-класі “Вінок перемоги”, який проводили бібліотеки-філії № 22 і № 23 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Діти захоплено виготовляли патріотичні віночки з паперових квітів, бісеру та розфарбовували віночки-замальовки. Приємно відзначити, що учасників було так багато, що концертна програма закінчилась, а ми продовжували працювати. Тому вирішили запросити їх на наступний майстер-клас. Діти, прикрашені синьо-жовтими вінками, поверталися щасливими додому. Бо український вінок – це символ вільної і квітучої України.

Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top