Бібліоінформер «Пухнасті друзі»

Всесвітній день котів — неофіційне міжнародне свято. Відзначається  воно 8 серпня. Цього дня котам дякують за їх заслуги, виказують своє шанування і любов. За попередніми оцінками, близько 500 мільйонів кішок граються в садах та подвір’ях в усьому світу. І це здорово, тому що кішка, як стверджують дослідники, покращує психічне здоров’я і знімає стрес, занепокоєння, а також депресію.

До цього дня 08.08.2024р. бібліотекарями бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах був проведений бібліоінформер «Пухнасті друзі».

Працівники бібліотеки підготували для учасників заходу, маленьких шанувальників домашніх улюбленців цікаві факти про котів. Діти й собі поділилися інформацією про своїх вусатих друзів-котів.  Для присутніх заходу була підготовлена зоовікторина, на питання якої діти з задоволенням цікаво та дотепно відповідали. Ще вони пригадали народні прикмети про кішок, які чули від своїх бабусь.

 У цей день ми вітаємо всіх любителів кішок! Бажаємо їм, щоб їхні вихованці завжди були здорові та щасливі, ситі й доглянуті!

Відповідальні за проведення працівники бібліотеки.

Детальніше

Релакс майданчик «Літній день з книгою»

9 серпня – особливий день для всіх, хто любить читати. Цього дня в світі відзначають Всесвітній день книголюба.
Спершу він з’явився в США, але потім завоював світ. Це свято відзначають письменники, поети, літератори, видавці і, звичайно ж, читачі – ті люди, для яких власне книга і створюється. Саме читачеві, який продовжує робити книгу популярною, передусім присвячений Всесвітній день книголюбів.
Напередодні, а саме, 8 серпня 2024 року о 14:00, на прибібліотечній території Абонементу ЦБ (вул.Короля Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в форматі відзначення Всесвітнього дня книголюбів, провели релакс майданчик «Літній день з книгою».
На заході користувачі бібліотеки, мешканці мікрорайону та міста ознайомились з цікавими фактами про відзначення цього дня та з книгами представленими на літньому майданчику.
Своїми емоційними розповідями-рекомендаціями про книги з присутніми поділилась бібліотекарка Абонементу ЦБ Тетяна Нємцева.
Також всі бажаючі з задоволенням ділились враженнями про недавно прочитані книги.
Бібліотекарі Абонементу ЦБ щиро вітають всіх своїх користувачів з Всесвітнім днем книголюба і радо чекають в книгозбірні, де можна завжди знайти книгу для душі.
Відповідальна – бібліотекарка Абонементу ЦБ Тетяна Нємцева.
Інформацію підготувала завідувачка Абонементу ЦБ Ольга Кирста.
Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top