Кінозал “Релаксотерапія”

15.07.2024 р. о 13:30 у читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради (вул. Пилипа Орлика, 5) відбувся показ кінокомедії «Красуня на всю голову».
Сюжет розгортається навколо молодої, не особливо привабливої дівчини Рені Беннетт, яка дуже далека від сучасного ідеалу краси. Все своє життя дівчина намагається сидіти на різних дієтах і неодноразово вдається до спроб зайнятися спортом. Але вага так і не зменшується.
Під час одного із чергових виснажливих занять на велотренажері Рене падає і отримує струс мозку внаслідок чого отримує не тільки травму, але й повністю змінює бачення своєї зовнішності. Для оточуючих вона так і залишається товстухою, але в дзеркалі дівчина бачить себе стрункою і неймовірно привабливою. Саме цей неочікуваний поворот повертає її життя на 180 градусів і призводить до численних курйозних випадків.
На перегляд кінострічки завітали місцеві мешканці та учасники івано-франківського територіального центру соціального обслуговування. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наступного сеансу кінозалу, який відбудеться 29.07.2024 р.
Фільм взято на сайті https://kinoukr.com/