Творча зустріч з поетесою Роксоланою Дебенко

18 липня 2024 р. о 15:00 в читальному залі (вул. Пилипа Орлика, 5) Департаменту культури міської ради ІФ МЦБС відбулася творча зустріч з поетесою Роксоланою Дебенко.

Запрошена гостя презентувала аудиторії свій творчий доробок, а саме співавторство в книзі творчих авторів «Різдвяні казки». Талановита, яскрава та надзвичайно харизматична пані  Роксолана з перших хвилин заходу створила приємну атмосферу та завоювала прихильність аудиторії. Декламування поезії та ознайомлення присутніх із методикою нейрографіки в її авторському виконанні нікого не залишили байдужим. Не оминула увагою поетеса і практичні поради щодо занять йогою та правильний підхід до медитації, якою вона давно володіє на професійному рівні. 

Не дивлячись на планові відключення електроенергії, пані Роксолана зарядила всіх присутніх своєю неймовірно позитивною енергетикою.  Наприкінці заходу кожен гість мав нагоду особисто поспілкуватися з поетесою та виявити їй своє захоплення.

На захід завітали поціновувачі творчості Роксолани Дебенко, місцеві жителі та постійні відвідувачі наших бібліотечних заходів.

Модератор зустрічі: бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

 

Детальніше

Прес-мозаїка «Журнальний танок».

Незважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями.  На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках. Журнали порадують нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримують. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного – це все сучасний журнал.

18.07.2024 року працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту « Бібліотека у дворах» вийшли на дитячий майданчик з найновішими дитячими журналами  і провели прес-мозаїку «Журнальний танок».

Вони ознайомили присутніх дітей з цікавими журналами зокрема :  « Весела перерва»,  « Карамельки», «Колобочок», « Малятко», « Смайлик» та інші.

Кожна вікова категорія в цих журналах може знайти для себе щось цікаве, корисне, пізнавальне. Переглянувши їх , маленькі читайлики можуть не тільки збагатити свої знання, але й знайти таке, що допоможе їм в навчальному процесі.

Переглядаючи дитячу періодику можна із всією родиною малювати, складати вірші та оповідання, розгадувати кросворди та ребуси. Такі журнальні посиденьки не тільки привернуть до бібліотеки нових читачів, а й дозволяють користувачам краще орієнтуватися в інформаційних ресурсах бібліотеки і підвищать інтерес маленьких відвідувачів до періодичних видань.

Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top