Поетична година “Світ Калинцевих візій-див”

  9 липня 2024 о 15:00  на Абонементі ЦБ Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради з нагоди відзначення 85-ї-річниці з дня народження Ігоря Калинця відбулася поетична година “Світ Калинцевих візій-див”. Бібліотекарки коротко ознайомили присутніх з біографією та творчим доробком Ігоря Калинця – шістдесятника, політичного в’язня, лауреата Міжнародної літературної премії ім. Григорія Сковороди, Національної премії України ім. Т. Шевченка, підкресливши, що Ігор Миронович Калинець — поет і прозаїк, один із чільних представників так званої «пізньошістдесятницької» генерації і дисидентсько-самвидавного руху в Україні, політв’язень. В даний час живе і працює у Львові і є почесним  доктором Львівського національного університету імені Івана Франка. 

Детальніше

Поетична світлиця «Дивосвіт Ігоря Калинця»

   Є люди, які за життя стають символом епохи, міста, в якому живуть. Країни. Їхній голос, думка і життєві принципи стають дорожньою картою не одному поколінню.  Їхня твердість духу – камінь спотикання для будь-якої влади. А люди їх вважають стовпами нації. Ігорю Мироновичу Калинцю  виповнилося 75 років! Однак серце поета таке ж молоде й невтомне, як і раніше. 09.07. 2019 р. о 14:00 в читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся захід поетична світлиця  «Дивосвіт Ігоря Калинця». 

Детальніше

Кінозал “Релаксотерапія”

  08.07.2024 р. о 14:00 у читальному залі Департаменту культури міської ради (вул. Пилипа Орлика, 5) відбувся показ фільму «Ціна безсмертя». Захоплюючий фантастичний трилер про майбутнє, в якому завдяки технологічному прогресу багатий помираючий мільярдер Деміан імплантує свою свідомість в молоде тіло. Прийшовши до тями після складної операції, герой починає жити заново, і спочатку все складається якнайкраще. Але незабаром його починають мучити дивні видіння з чужого життя. Деміан починає підозрювати, що його нове тіло це не клон, а людина, у якого просто забрали з життя… На перегляд кінострічки завітали місцеві мешканці та учасники Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування. Запрошуємо всіх охочих приєднатися до наступного сеансу кінозалу, який відбудеться 15.07.2024 р.

Фільм взято на сайті  https://kinoukr.com/

Детальніше
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top