Як обрати професію до душі

         Кажуть, що вибір професії – це друге народження людини. Від того наскільки влучно ти обереш свій життєвий шлях, залежить яке  місце ти в суспільстві  будеш посідати.

       29 травня 2024 року, з метою професійного самоврядування, зростання впевненості в своїх можливостях, в бібліотеці-філії №8 (м. Івано-Франківськ, вул. Блавацького, 1 (c. Опришівці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка для старшокласників підготувала інформаційний колаж «Як обрати професію до душі», оформила  ілюстративну виставку «Обираємо професію майбутнього».

      Щороку перед випускниками постає проблема вибору майбутнього. Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна бути доступною для вас, відповідати вашим природнім здібностям, знанням і вмінням. І, найголовніше, – обрана професія має приносити радість, достаток, задоволення. Пам’ятаймо слова: «Вдало вибери професію, вклади в неї свою душу, тоді щастя саме тебе відшукає». 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top