Творча зустріч з поетесою Роксоланою Дебенко

18 липня 2024 р. о 15:00 в читальному залі (вул. Пилипа Орлика, 5) Департаменту культури міської ради ІФ МЦБС відбулася творча зустріч з поетесою Роксоланою Дебенко.

Запрошена гостя презентувала аудиторії свій творчий доробок, а саме співавторство в книзі творчих авторів «Різдвяні казки». Талановита, яскрава та надзвичайно харизматична пані  Роксолана з перших хвилин заходу створила приємну атмосферу та завоювала прихильність аудиторії. Декламування поезії та ознайомлення присутніх із методикою нейрографіки в її авторському виконанні нікого не залишили байдужим. Не оминула увагою поетеса і практичні поради щодо занять йогою та правильний підхід до медитації, якою вона давно володіє на професійному рівні. 

Не дивлячись на планові відключення електроенергії, пані Роксолана зарядила всіх присутніх своєю неймовірно позитивною енергетикою.  Наприкінці заходу кожен гість мав нагоду особисто поспілкуватися з поетесою та виявити їй своє захоплення.

На захід завітали поціновувачі творчості Роксолани Дебенко, місцеві жителі та постійні відвідувачі наших бібліотечних заходів.

Модератор зустрічі: бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top