Скарбничка здоров’я “Чиста водиця – всьому світу цариця”

 “Вода – дзеркало минулого і сучасного”

Вода – одне з головних багатств Землі. Вона – важливий елемент життя, без неї не було б людей, тварин, рослин. Навіть мікроскопічні бактерії не вижили б без цієї дивовижної рідини. Вода, як повітря, є основою життя на Землі.

Вода в організмі людини є життєво важливим елементом, який покращує травлення, допомагає регулювати температуру та вагу тіла, очищає організм від шкідливих токсинів. Вода заряджає нас енергією, покращує стан шкіри, суглобів та м’язів. Вона становить приблизно 2/3 маси тіла людини. Тому так важливо щодня випивати 2-3 літри чистої, питної води. 

Саме про цінність та значення води для організму людини йшла мова на нашому заході, який відбувся 05.06.2024 в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин,вул.Берегова 4в)Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Із розповіді бібліотекарки та перегляду ролика “Про значення води в природі та житті людини”, діти отримали багато цікавої інформації про  Водицю-царицю:  про бережливе та раціональне ставлення 

до неї. Економне використання води – це турбота про всіх людей, які живуть поряд з нами і житимуть після нас. Вода – це одне з найбільших багатств, вічна цінність, до якої ми повинні відноситися з великою повагою, не завдаючи їй шкоди.

А ще діти розповідали казку про воду, відгадували екологічні загадки та вікторини.

Відповідальна за захід Бабій О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top