Розважальна мозаїка «Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

Щорічно, 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей, запроваджене з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини. Адже кожна дитина має невід’ємне право на життя, бути щасливими, навчатися, розвиватися, зростати в атмосфері любові та злагоди. А ми, в свою чергу, повинні турбуватись про них, щоб вони виросли достойними людьми  та патріотами своєї Батьківщини.

З нагоди цього свята  в рамках проекту #Бібліотека_ у_дворах завідувачка бібліотеки-філії №12 (с. Микитинці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської провела літературно розважальну мозаїку «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».

Організовуючи святкування Дня захисту дітей, бібліотекар підготувала програму, яка максимально була спрямована на підтримку емоційного стану маленьких українців. Вікторини, ігри, творчі конкурси. За цікавими іграми та вікторинами швидко та радісно сплинув час. Діти виконували завдання, веселились та ділились мріями, брали участь у створенні колективного малюнку, переглянули книжкову виставку «На старт! Увага – літо!», яка пропонує найкращі твори українських і зарубіжних авторів. А наостанок усі отримали солодкі подарунки.

Про те, як було на святі, поділилася мама двох учасників: «Мої хлопчики добре розважилися. Бібліотеку люблять, читають. Тож пропустити такий день не могли. Літні заходи плануємо відвідувати. Це для них буде хороша можливість провести час з користю та разом з тим відпочити, повеселитися з друзями».

 Тож  бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом. Любіть їх, захищайте тому, що вони – ДІТИ. Даруйте їм свою турботу, увагу та час вже сьогодні.

Відповідальна за захід Гунчак Т.В. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top