Релакс майданчик «Літній день з книгою»

9 серпня – особливий день для всіх, хто любить читати. Цього дня в світі відзначають Всесвітній день книголюба.
Спершу він з’явився в США, але потім завоював світ. Це свято відзначають письменники, поети, літератори, видавці і, звичайно ж, читачі – ті люди, для яких власне книга і створюється. Саме читачеві, який продовжує робити книгу популярною, передусім присвячений Всесвітній день книголюбів.
Напередодні, а саме, 8 серпня 2024 року о 14:00, на прибібліотечній території Абонементу ЦБ (вул.Короля Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в форматі відзначення Всесвітнього дня книголюбів, провели релакс майданчик «Літній день з книгою».
На заході користувачі бібліотеки, мешканці мікрорайону та міста ознайомились з цікавими фактами про відзначення цього дня та з книгами представленими на літньому майданчику.
Своїми емоційними розповідями-рекомендаціями про книги з присутніми поділилась бібліотекарка Абонементу ЦБ Тетяна Нємцева.
Також всі бажаючі з задоволенням ділились враженнями про недавно прочитані книги.
Бібліотекарі Абонементу ЦБ щиро вітають всіх своїх користувачів з Всесвітнім днем книголюба і радо чекають в книгозбірні, де можна завжди знайти книгу для душі.
Відповідальна – бібліотекарка Абонементу ЦБ Тетяна Нємцева.
Інформацію підготувала завідувачка Абонементу ЦБ Ольга Кирста.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top