Прес-мозаїка «Журнальний танок».

Незважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями.  На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках. Журнали порадують нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримують. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного – це все сучасний журнал.

18.07.2024 року працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту « Бібліотека у дворах» вийшли на дитячий майданчик з найновішими дитячими журналами  і провели прес-мозаїку «Журнальний танок».

Вони ознайомили присутніх дітей з цікавими журналами зокрема :  « Весела перерва»,  « Карамельки», «Колобочок», « Малятко», « Смайлик» та інші.

Кожна вікова категорія в цих журналах може знайти для себе щось цікаве, корисне, пізнавальне. Переглянувши їх , маленькі читайлики можуть не тільки збагатити свої знання, але й знайти таке, що допоможе їм в навчальному процесі.

Переглядаючи дитячу періодику можна із всією родиною малювати, складати вірші та оповідання, розгадувати кросворди та ребуси. Такі журнальні посиденьки не тільки привернуть до бібліотеки нових читачів, а й дозволяють користувачам краще орієнтуватися в інформаційних ресурсах бібліотеки і підвищать інтерес маленьких відвідувачів до періодичних видань.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top