Майстер-клас “Пес Патрон”

Легендарний джек-рассел-тер’єр  Патрон мабуть найвідоміший собака України.

Чотирирічний талісман чернігівських піротехніків набув надзвичайної популярності під час повномасштабного вторгнення росії в Україну через свою відвагу та кмітливість. Пес-сапер в ДСНС, пес доброї волі в ЮНІСЕФ, директор з комунікацій в UAnimals, який допомагає знаходити вибухові пристрої, встановлені російськими військовими,  став для українців справжнім героєм і улюбленцем. Його зображення з’явилося на сумках, тарілках, поштових марках; про амбасадора мінної безпеки складають пісні та знімають мультфільми.

І ми, бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Гната Хоткевича, 52А) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради,  також зачаровані сміливим і вправним песиком і не в змозі опиратися загальноукраїнському тренду, провели 20 серпня 2023 року майстер-клас у парку ім. Тараса Шевченка із виготовлення паперового Патрона. 

Робили ми його у старовинній японській техніці орігамі. Нам знадобилося трохи кольорового паперу, ножиці та клей, а також творчий настрій учасників нашого майстер-класу. Пес із паперу вийшов допитливим та завзятим, достоту як і справжній Патрон.

А ми запрошуємо вас, дорогі діти, до нашої бібліотеки №3 на вулиці Хоткевича, 52А читати цікаві книжки та брати участь у креативних майстер-класах.

Відповідальні за проведення: Мар’яна Озарко, Віра Якимечко.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top