Щиро вітаємо з Днем Українського козацтва, заснуванням УПА, Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система департаменту культури міської ради системи щиро вітає всіх з Днем Українського козацтва, заснуванням УПА, Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

 1 жовтня свято – таке важливе в житті кожного українця, дійсно, справжнє свято мужності й самовідданості. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми можемо спокійно працювати. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни століттями виборюють для свого народу мирне майбутнє. У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших захисників, щоб кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Адже, цей день поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв’язок поколінь та особливо шануються українцями. Велика вдячність українським військовим, які щоденно ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі Незалежності України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких. У цей день бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я.

 

ЗІ СВЯТОМ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top