Цикл заходів з НРЦ в бібліотеці-філії №3

Cykl zah NRC fil3 CollageУ співпраці з навчально-реабілітаційним центром бібліотека-філія №3 (вул. Гната Хоткевича, 52а) провела заходи, покликані привернути увагу дітей різного віку до книги та читання.

10 жовтня 2014 року на бібліотечному уроці «Книги, які знають все» бібліотекар розповіла про роль енциклопедій в навчанні та самоосвіті. Діти здійснили цікаву подорож у дивовижний світ відкриттів, шукали відповіді на запитання про виникнення Всесвіту, про зародження життя на Землі, стародавні цивілізації, країни та народи та ін.

13 жовтня 2014 року у приміщенні НРЦ до 72-ї річниці від дня створення Української Повстанської Армії та в рамках проекту «Прочитай книгу про війну» відбувся екскурс в історію «Зродились ми великої години». Учні мали змогу повернутися у буремні 40-і роки, коли на Волині створювалися перші загони УПА – армії без держави, яка боролася проти російсько-більшовицьких і німецьких загарбників, більше дізнатися про легендарних провідників Степана Бандеру, Романа Шухевича, Василя Андрусяка, Марка Боєслава (Михайла Дяченка), а також згадали і про багатьох інших незнаних борців за волю України. Їхні імена завжди будуть у нашій пам’яті. Наостанок всі висловили надію, що Пресвята Богородиця, яка опікувалася українським вояцтвом ще з княжих часів, буде захищати українських вояків, які зараз відважно воюють з російськими окупантами на Сході України.

Оформлена бібліотечна виставка «І слава їх стане безсмертна».

Відповідальні за проведення заходів бібліотекарі І категорії Арабчук О.С. та Озарко М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top