“Бал осінніх листочків”

20 вересня 2018 року для юних користувачів  бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся майстер-клас “Бал осінніх листочків”.

Чарівна і неповторна осіння палітра. Невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. Догорають яскравим полум’ям квіти. Спокій і тиша наповнює все навколо. І лише зрідка дихне легкий вітерець,  пограється опалим листям та й знову кине на землю золото осені.

Осінь – чудова пора року, яка змінює все навколо, зачаровує та надихає на творчість. Для нас з вами вона дарує багато яскравих фарб для створення осінніх картин. З барвистих листочків діти виготовляли мальовничі та живописні панно. Розмаїті барви цієї пори розвивають у дітей уяву, творче мислення і вміння бачити прекрасне у буденних речах. З того, що лежить під ногами, можна зробити незвичайні картини. Та коли шедеври створюються на твоїх очах дитячими руками, це викликає захоплення і неймовірну радість. Романтично-осінню атмосферу доповнили вірші про осінь українських поетів.

Відповідальна за проведення Арабчук О. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top