Подорож у світ мужності “Нумо, хлопці”

11 жовтня, напередодні Дня захисника України, в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А)  МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської Ради з учнями 3Б класу ЗОШ №4 відбулася   подорож у світ мужності “Нумо, хлопці” .

Збройні сили України своїми славними традиціями зобов’язані козацтву. До уваги учнів бібліотекар запропонувала перегляд і обговорення відеоролика “Час згадати нашу славу , брате.”

Багато років пройшло з тих часів, коли жили козаки, і тепер на сторожі нашої держави стоять українські солдати. Бібліотекар ставила собі за мету виховувати у дітей патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто зараз захищає нашу державу. Відеоролик “Армія України” показав, що сьогодні відбувається справжнє відродження українських збройних сил, наша Армія переозброюється, реформується, впроваджує нові стандарти. 

Здійснити цікаву подорож у світ чоловічої сили і мужності дітям допомогли запрошені гості: Степан Чуйко – боєц полку “Азов”, який нещодавно повернувся зі Сходу країни, представники “Юнацького корпусу” і його голова Світлана Ровенчук.

Активну участь школярі прийняли у конкурсах “Браві солдати”, “Кроком руш”, знайомились з бойовою екіпіровкою і озброєнням воїнів, з цікавістю вивчали і практикувались в цьому і довели, що ростуть надійними майбутніми захисниками своєї Батьківщини.

Щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму, діти читали вірші-привітання зі святом і виконали пісні “Нам потрібне мирне небо”, “Разом і до кінця”,

Бібліотекар ознайомила присутніх з цікавою літературою біля книжкової викладки “Сьогодні славить Україна своїх синів”.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top