«Маленька казка в ній розуму в’язка»

З давніх часів казка займає певне місце в житті кожної людини, доступною мовою навчає діточок мудрості, розповідає їм про добро і зло. З цієї нагоди в бібліотеці – філії№8 ( Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 14 червня 2018 року відбувся захід – казковий килим під кронами дерев «Маленька казка в ній розуму в’язка» для дітей мікрорайону Опришівці.

Але погодні умови зіпсувалися і захід відбувся в приміщенні бібліотеки. Не можна без казки у світі прожити, бо казка вчить, як потрібно дружити, як зло подолати, як хитрих провчити, як добрих і чуйних й сміливих любити – в цьому мали змогу переконатися діти які завітали на цей захід. Гра відбулась у дружній атмосфері. У програмі були представлені такі конкурси : «Чи знаєте ви казки», «Казковий віночок», «У гадай хто я», « Парад літературних героїв».
А, щоб знання, отримані під час конкурсу засвоїлись, ще краще, дітей було запрошено переглянути відео подорож в країну мультляндію українських казок. Також бібліотекар ознайомила дітей з книжковою виставкою «У світі казок». Родзинка цього конкурсу стали призи та солодощі. Діти отримали масу задоволення.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top