Історичне повідомлення “Тернистий шлях до Бога”

Цього року 28 липня наша країна відзначає 1030-річчя Хрещення Київської Русі. Саме цього дня Православна церква вшановує пам’ять Святого Рівноапостольського князя Володимира, хрестителя Київської Русі, одного із засновників нашої державності.

До цієї визначної дати бібліотека-філія № 7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготувала для своїх користувачів 26 липня 2019 року інформаційне повідомлення “Тернистий шлях до Бога” та книжкову виставку “Історія християнства в Україні”.

Хрещення Русі – це і справді дуже велика подія в історії нашого народу, яка змінила духовне і культурне життя людей та звернула їх до справжніх цінностей та віри в Бога.
Під час заходу бібліотекарі розповідали користувачам про те , яку важливу роль зіграло християнство в історії нашої держави, житті суспільства, розвитку його культури, духовності та моралі. Багато відвідувачів бібліотеки залюбки підходили до виставки “Історія християнства в Україні”, щоб ознайомитися з представленою на ній літературою про історію, традиції християнства, його розвиток в Україні.
Також на виставці експонуються і художні твори українських письменників на цю тему, такі як В. Малик “Князь Кий”, Д. Ємець “Князь Володимир”, С. Скляренко “Володимир” та інші твори.
В ході проведення заходу бібліотекарям важливо було донести до користувачів значення тих пам’ятних подій, що поклали початок утвердженню християнства як державної релігії та вшанування величної постаті Володимира Великого.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар Атаманчук М. І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top