Історико-хронологічний екскурс “Сторінки історії, які не забути”

21 лютого 2018 року у бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська 22) о 13.00 відбувся історико-хронологічний екскурс “Сторінки історії, які не забути”. Захід приурочено до річниці Української революції 1917-1921 рр., з метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України.

Під час екскурсу користувачі бібліотеки мали змогу більше дізнатися про події Української демократичної революції, яка розпочалася у лютому 2017 року і стала переломним моментом у вітчизняній історії. Сформована під час революції ідея державності, незалежності визначила подальший перебіг історичного процесу в Україні. Ця ідея остаточно втілена Актом проголошення незалежності України 24 серпня 1991р. Сьогодні Україна, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет, продовжує боротьбу за незалежність розпочату Українською революцією.

Присутні на екскурсі змогли оглянути тематичну експозицію “На скрижалях нашої історії ”. Книги представлені на експозиції висвітлювали події та постаті пов’язані з Українською революцією 1917-1921 рр.
Відповідальна за проведення екскурсу бібліотекар читального залу Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top