Фотовиставка Мар’яна Грінера “Мить. Погляд. Душа.”

Життя – це миті…

Блискавичні, неповторні, чарівні!

Калейдоскоп буття складає візерунки

в реалії, веселі та сумні…

(S.B)

Краса і диво – навколо нас! Однак, у повсякденній суєті ми дуже часто навіть не помічаємо їх.

На щастя, є люди, які готові зробити все, щоб перенести нас у вимір прекрасного.

06.03.2018р. о 14.00 в читальному залі ЦБ (вул.П.Орлика,5) Івано-Фраківської МЦБС Департаменту культури міської ради  у форматі клубу для людей золотого віку відбулась фотовиставка журналіста Мар’яна Грінера. Творчий доробок митця – це неповторні світлини про красу людини, глибину людської душі, яку журналіст Мар’ян Грінер побачив і прагне донести  іншим людям, тим, які вміють її цінувати. Це вже не перша виставка Мар’яна Грінера. Його фотороботи були  представлені на міжнародному фестивалі “Життя прекрасне” у Словаччині та відзначені дипломом за особисту позицію автора. Більшість з його робіт – це психологічні жанрові портрети, репортажна зйомка. На виставці представлено  близько 50 портретів, які за словами автора, об’єднує погляд.

На початку зустрічі бібліотекар читального залу Світлана Балабан щиро вітала гостей та проінформувала присутніх про започаткований в рамках клубу золотого віку  цикл зустрічей з цікавими людьми, збагаченими досвідом та життєвою мудрістю. Щирим привітанням для всіх присутніх прозвучала “Молитва” В. Квасневського у виконанні студентки – магістрантки ПНУ Марії Санкович. Модератор виставки – Любов Бойко, член Національної спілки журналістів України,  голова Галицького літературного об’єднання “Нащадки Метуси”, талановита поетеса познайомила гостей зустрічі з автором фотовиставки та його роботами, вона зауважила: «Герої його світлин дивляться на світ очима наповненими щирістю, любов’ю, безкорисливістю…”

Мар’ян Грінер –  автор багатьох цікавих фоторобіт, вміє глибоко  дивитися у людські душі, його фотопортрети особливо переконливі. Авторські світлини неповторно передають погляди. “З поглядом людина народжується, з поглядом людина помирає. Моя ціль – показати глибину душі”, – відзначив Грінер.

Виставка викликала неабияке зацікавлення глядачів. Запрошені ділилися враженнями та коментарями, в дивний невловимий спосіб насолоджувалися спілкуванням з персоналіями світлин і, водночас, самі потрапляли в фотооб’єктив Грінера.

Непомітно пролетіли три години дивовижної зустрічі з прекрасним, подарувавши присутнім  незрівнянну естетичну насолоду та безмір позитивних емоцій.

Відповідальні за підготовку та проведення заходу Світлана Балабан та Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top