Зустріч з харизматичною особистістю “Життя, досвід, харизма…”

З роками приходить і мудрість, і зрілість,
Вже бачимо ми горизонт майбуття…
Лет нестримний років відчуваючи,
усе ще шукаємо сенсу життя…
(S.B.)

Людське життя унікальне, непідвладне схемам і розрахункам. Кожен з нас зокрема методом спроб і помилок здобуває власний життєвий досвід. Зібраний воєдино досвід різних людей, іноді навіть багатьох поколінь, складає основу народної мудрості. Харизма – особливий дар непересічної особистості, неповторне поєднання любові до життя і здатності ділитися цією любов’ю з іншими.

У форматі клубу для людей золотого віку започатковуємо цикл зустрічей з цікавими людьми, збагачених досвідом та життєвою мудрістю.

16.02.2018 р. в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) о 14:00 відбулася зустріч з Іваном Кухарем.

Модераторами зустрічі були Світлана Балабан та Ірина Тарновецька-Мороз. Вони підготували ексклюзивний сценарій, тепло вітали учасників зустрічі та представили гостя.

Іван Кухар – хімік за професією, альпініст-рятувальник з багаторічним стажем, народний цілитель, надзвичайно харизматична особистість. Іван Володимирович розповідав про визначальні віхи свого життя, незабутні події та враження, демонстрував дорогі його серцю світлини, проникливо виконував авторські пісні у супроводі гітари, декламував власну поезію, невимушено жартував, заохочуючи присутніх до дружнього спілкування. Життя подарувало пану Іванові неоціненний дар цілительства. Він з готовністю ділився ексклюзивними, випробуваними на практиці лікувальними рецептами нетрадиційної медицини, вивіреними порадами, щиро і переконливо рекомендував здоровий спосіб життя. За чашкою чаю товариство щиро ділилося своїми цікавими історіями та бувальщинами. Захопив присутніх і викликав жваве обговорення вдало підібраний мультимедійний супровід. Також до заходу бібліотекарі підготували та презентували тематичну виставку “Твої літа – твій скарб і спадок”.

У залі панувала світла, доброзичлива, незабутня атмосфера. Без перебільшення, такий захід можна назвати Святом спілкування.
Відповідальні за проведення заходу Світлана Балабан та Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top