Інтернет-навчання “У Всесвітній мережі – всі покоління”

Не бійтеся вчитися та оглядатися на молодь. Ставте високу планку. Робіть лише те, що подобається. І ніколи не здавайтеся! Можливо саме зараз починається зовсім інша ваша пенсія.

Саме ці слова були головним девізом для людей “золотого віку” під час інтернет-навчання “У Всесвітній мережі – всі покоління”. Його провели працівники відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та обслуговування АБІС 25 вересня 2019 року на базі літнього відпочинкового табору “Лімниця”.

Пенсіонери отримали інформацію про базові можливості цифрових технологій. Дізнались про різні програмні додатки для вільного спілкування зі своїми родичами та друзями в мережі Інтернет. Навчились без черг та комісій сплачувати за комунальні послуги та поповнювати мобільний телефонний номер, записуватися на прийом до лікаря  та резервувати ліки в аптеках.



Слухачі розповідали що, на жаль, комп’ютер є не у всіх, тож ми запросили їх відвідувати наші бібліотеки, які надають послуги безкоштовного доступу до мережі Інтернет та вільне користування комп’ютером. Присутні на заході звернулись з пропозицією щоб проводити такі навчання частіше, і заявили що охоче прийдуть до бібліотеки щоб краще опанувати новітні технології.

Наприкінці був продемонстрований відеоролик створений працівниками читального залу ЦБ – “Один день з життя бібліотекаря”, що нагадав присутнім про прийдешній Всеукраїнський день бібліотек.



Відповідальні за проведення завідувач відділу АБІС Тарас Гашевський та бібліотекар І категорії Марія Ляхович.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top