Інтелект – шоу: «Твоє життя – твої права»

10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

До Міжнародного дня захисту прав людини 10 грудня 2019 року в бібліотеці – філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради було проведено інтелект – шоу: « Твоє життя – твої права». Участь брали учні 10 класу ЗШ№6.


Захід розпочала бібліотекар – отже, від народження всі люди мають певні права, які гарантовані Конституцією. Їх потрібно знати й реалізовувати, але пам’ятати, що поводитись слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини.

Під час заходу підлітки ознайомились зі статтями « Конвенції ООН про права дитини» Конституції України, розв’язували логічні завдання правової тематики, слухали різні історії із життя ровесниківпро фізичне насильство з боку п’яних батьків, бродяжництво і так далі). Обговорювали питання толерантності у підлітковому середовищі, проблему правопорушень серед неповнолітніх та відповідальність за їх скоєння. На завершення учні переглянули відеоролик « Я маю право», також була оформлена ілюстративна викладка « Ти  людина, значить, маєш право».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top