“Я маю в серці те,що не вмирає”

27.02.2018 р.  бібліотекар філії №12  (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради, спільно з працівниками  Народного дому с. Микитинці, провели годину літературного читання “Я маю в серці те,що не вмирає”, присвячену до Дня народження Лесі Українки.

До уваги присутніх була представлена  книжкова виставка, та виставка світлин відомої письменниці. Зав сектором по роботі з молоддю п. Наталія Бутюк розпочала захід з невеличкого відеофільму про життя Лесі Українки. Бібліотекар Оксана Вовк розповіла про творчість письменниці, та її нелегку долю. Прозвучало багато віршів, які  дорослі та діти залюбки декламували. Присутні мали змогу перечитати і  “Лісову пісню”.    Леся Українка написала багато творів, але якби в її поетичному доробку була тільки “Лісова пісня”, то саме це вже забезпечило б їй безсмертя.

Леся Українка залишила нам світлу зброю, своє чисте слово, ніжну музику. Життєвий і творчий шлях поетеси щедро пересипаний тернами, однак вона вперто йшла до мети і здійснила свій подвиг.

Відповідальна за захід – Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top