Ювілейна посвята класику “Вічний у вселюдському поступі”

Screenshot from 2016-08-17 15:23:072016 р. проголошений в Україні Роком І.Я. Франка.

“Іван Франко — це розум і серце нашого народу.
Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості. …
Франко живе в народній пам’яті як великий Каменяр…»

(М. Рильський).

17 серпня 2016 р. 0 13:00 в Івано-Франківському територіальному центрі соціального обслуговування (вул. Коперника, 1) працівники читального залу ЦБ презентували захід  – ювілейну посвяту класику української літератури і титану національного духу “Вічний у вселюдському поступі”.

“Іван Франко завжди був з народом, жив життям народу, мріяв про світле майбутнє для співвітчизників, закликаючи “добувати хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі”, – таким словами розпочала захід бібліотекар читального залу ЦБ Валентина Часник. Інформація викликала багато запитань і коментарів учасників заходу.

Screenshot from 2016-08-17 15:23:25Присутні з великим інтересом слухали інформацію про життєвий та творчий шлях І. Франка, маловідомі факти з біографії, про складні перипетії творчого становлення, злети й падіння неординарної особистості.

Надія Каретнікова розповідала про історію пам’ятника Івану Франку на вулиці Івана Франка, про нерозривний доленосний зв’язок письменника з Прикарпаттям. Біля постаменту Зоряна Петрик щиро і натхненно декламувала вірші поета.

Screenshot from 2016-08-17 15:23:36До заходу бібліотекарі підготували тематичну виставку “Іван Франко – поет національної чести”.

На завершення заходу товариство ділилося враженнями та фотографувалися на згадку біля пам’ятника І.Я. Франку.

Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу ЦБ Світлана Балабан.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top