«Що треба знати про СНІД, щоб вберегти себе і рідних»

СНІД – проблема не тільки медична, а й соціальна, економічна, моральна, правова. Щороку 1 грудня вся спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.
Традиційно до цього дня, 3 грудня 2019 року в бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради було проведено день інформації  «Що треба знати про СНІД, щоб вберегти себе і рідних» для учнів 11 класу ЗШ№6.

Бібліотекар зазначила – здоров’я одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Поріг 21 століття людство переступило з низкою жахливих хворіб особливо небезпечні ВІЛ і його кінцева стадія СНІД.
Під час  заходу учні познайомились з історією виникнення Дня боротьби зі СНІДом, дізнались про проблему ВІЛ І СНІД, про шляхи зараження і можливості інфікування. Нагадали присутнім, що це захворювання в наші дні входить в число найстрашніших хворіб у світі. Ознайомились зі статистикою захворювань в Івано-Франківській області, України і у світі.

На завершення увазі присутнім був запропонований перегляд відеоролика «Правда про СНІД». Доповненням до заходу стала  ілюстративна викладка «Стоп СНІД».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top