«Щасливі діти – щаслива Україна»

У перший день літа традиційно відзначають Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародного демократичного федерацією жінок на спеціальній сесій у листопаді 1949 року.
З нагоди цього свята 1 червня в бібліотеці-філії№8 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради було організовано і проведено для дітей мікрорайону Опришівці свято – годину дозвілля під блакитним небом «Щасливі діти – щаслива Україна». На свято завітали діти  різного віку.

Бібліотекар підготувала цікаву програму заходу. В бібліотеці була оформлена книжкова виставка «В літні пригоди з цікавою книгою», гру в шашки, під час заходу діти змагалися в різних конкурсах, не обійшлося без традиційного конкурсу малюнків на асфальті «Моє щасливе дитинство», де діти могли дати волю своїм фантазіям. Родзинкою свята це призи та стіл з смачними смаколиками. На завершення заходу бібліотекар привітала дітей із початком літніх канікул, побажала весело та цікаво провести їх, а головне щоб протягом літа не забували про бібліотеку.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top