«Хто росте у парку»

3 червня в центральній бібліотеці для дітей (вул. С. Бандери, 8) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася творчо-пізнавальна зустріч за книгою Катерини Міхаліциної та Оксани Були «Хто росте у парку». На зустріч завітали діти з літнього табору образотворчого мистецтва.

Зустріч почалася ще за стінами бібліотеки: проходячи парком, діти придивлялися до дерев, впізнавали їх назви за малюнком листочків, за кольором та структурою кори, за цвітом.

У приміщенні бібліотеки діти продовжили творчо-пізнавальну зустріч знайомством з книгою К. Міхаліциною «Хто росте у парку».  2017 року книга «Хто росте у парку» визнана найкращою українською книжкою року для дітей і підлітків у номінації «Проза для дошкільного та молодшого шкільного віку» за версією «Рейтинг критика–2016».

Катерина Міхаліцина має особливе відчуття природи, вміє наділяти все живе життєвими історіями й поетично їх розповідати. Тож не дивно, що чергова книжка письменниці для найменших вчить розумітися саме на деревах. І не тільки…     

Це невеличка історія про важливі речі: про зростання і пошук себе, про схожість і несхожість та важливість мати поряд когось, хто хоч трохи і хоч у чомусь до тебе подібний.

Було дуже творчо, пізнавально та яскраво!

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Томілова Лілія.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top