Хронометр пам’яті «Жити, щоб пам’ятати»

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті Голокосту. Голокост – одна з найстрашніших трагедій, в котру затягли людство викривленні уявлення про переваги однієї раси над іншою. У скаліченому тілі горів вогонь незламного духу. Хоча свідоцтва про Голокост неможливо читати без сліз і душевного болю, про це необхідно знати – хоча б для того, щоб уникнути подібного у майбутньому.

З приводу дня пам’яті жертв Голокосту 24 січня 2020 року в бібліотеці-філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся хронометр пам’яті. Учасниками цього заходу були учні ЗШ№6 11 клас.

Що таке Голокост? Яка історія? Про це страшне лихо розповідала користувачам бібліотекар. Під час заходу користувачі висловлювали власну думку щодо Голокосту, ділилися враженнями про події та глибоко співчували жертвам Голокосту та тим людям, які дивом врятувались від масового знищення нацистом. Наприкінці заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто стали жертвами злочинних вбивств фашистів у роки Другої світової війни, також був показ відеоролика на дану тему, була оформлена ілюстрована виставка « Горить свіча, і пам’ять полум’ям тремтить».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top