Хвилинки-перестороги «На дорозі небезпечно, тож обачним бути доречно”

Найдорожчий скарб людини – її власне життя і здоров’я. Незнання певних правил поведінки та необережність часто призводять до втрати здоров’я або життя.

Щоб цього не сталося на дорозі, слід дотримуватися правил дорожнього руху

14 липня 2019р. працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели хвилинки-перестороги «На дорозі небезпечно, тож обачним бути доречно”.

Бібліотекар із дітьми пригадали основні правила дорожнього руху. Учні в ігровій формі вчилися розрізняти дорожні знаки, дізнавалися, як переходити вулицю на регульованому й нерегульованому перехрестях.

На хвилинках-перестороги присутні ще раз усвідомили, що знання і виконання Правил дорожнього руху в наш час – це життєва потреба.

 Сучасне життя неможливо уявити без транспорту, доріг, світлофорів, переходів… Проте ці здобутки цивілізації можуть бути не тільки корисними, а й небезпечними, якщо не знати найважливішого – Правил дорожнього руху. Заповнити цю прогалину і був покликаний наш захід.

 Під час заходу діти розгадували: кросворд «Пішохід», розфарбовували «Світлофор», а також для любителів головоломок ребуси про транспортні засоби. 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top