Хвилинка корисної інформації “Енергетика та майбутнє”

Щорічні міські Дні сталої енергії, подібно як Європейський тиждень сталої енергетики, задумано Європейською Комісією як засіб своєрідної кількаденної «мобілізації» мешканців, політиків, підприємців, представників громадських організацій, щоб усім разом замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в місті, регіоні, країні та світі.

4 жовтня 2019 року бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради для широкого кола користувачів підготували тематичну поличку “Збережемо енергію  збережемо майбутнє” та провели хвилинку корисної інформації “Енергетика і майбутнє”.

Читачі бібліотеки більше дізналися про альтернативні джерела енергії: вітрові та сонячні електростанції, геотермальну енергію (використання енергії внутрішнього тепла Землі) та біотехнології.

Бібліотекарі підготували тематичну поличку і рекомендували книги та журнали, які містять цікаву інформацію про енергію та енергоощадження та способи, як зекономити електроенергію в побуті.

Питання енергоефективності та енергоощадження для України – це в першу чергу питання енергетичної незалежності та безпеки держави. З кожним роком збільшуються енерговитрати на побутові потреби. Це й опалення, і водопостачання, і зростання кількості побутової техніки. Економно використовуючи електроенергію в побуті, ми робимо свій внесок у збереження енергоресурсів та поліпшення екологічного стану довкілля.

Відповідальна за проведення Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top