Хвилинка державності “Україно моя, незалежна державо”

24 серпня Україна святкує День Незалежності. Україна – наша земля, рідний край. Наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми. 

В рамках святкування Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян бібліотека-філія №7 (вул.Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 20 серпня 2019 року організувала для своїх користувачів книжкову виставку “Від роду до народу, слався Україно” і провела хвилинку державності “Україно моя, незалежна державо”. 

Під час заходу бібліотекар читального залу Атаманчук М.І. провела мандрівку у славні періоди історії нашого народу, розповіла про тернистий шлях української нації до самовизначення, згадала імена та постаті великих українців, котрі прославили Україну. Йшлося і про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет та захищають територіальну цілісність держави. Разом з бібліотекарем присутні мали змогу прослідкувати багатовіковий шлях нашої держави до здобуття незалежності.

Презентуючи книжкову виставку “ Від роду до народу, слався Україно” бібліотекар зазначила, що незалежність держави – свято пам’яті про предків, що творили націю і боролися за незалежність, це велика подія, яка дала народові можливість самому вирішувати свою долю, а розвиток і процвітання України залежить від єдності взаємоповаги і високої громадянської позиції кожного з нас.

Вітаємо всіх зі святом Незалежності нашої держави!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top