Фотовиставка Івана Кухара “Мене надихнули гори…”

Навколо нас – природа. Ми оточені її дивовижністю і красою. Однак, у повсякденній суєті ми дуже часто навіть не помічаємо усього цього. На щастя, є люди, котрі готові зробити все, щоб перенести і нас в інший вимір, навіть ризикуючи своїм життям.

17.11.2019р. о 15.00 в читальному залі ЦБ (вул.П.Орлика,5) Івано-Фраківської МЦБС Департаменту культури міської ради у форматі клубу для людей золотого віку відбулась фотовиставка  Івана Кухара “Мене надихнули гори…”.

Іван Володимирович Кухар – альпініст, рятувальник, знавець народної медицини. Його гітара, яку він жартома називає подругою частенько звучить на наших зустрічах і супроводжує господаря в далеких мандрівках горами. Він чудово співає, проникливо розповідає і з готовністю ділиться ексклюзивними, випробуваними на практиці лікувальними рецептами нетрадиційної медицини, вивіреними порадами.

Фотографія – це ще одна грань з його талантів, якими він щедро ділиться з оточуючими. Більшість з його світлин – захоплююча природа гір в усі пори року. На виставці представлено близько 140 робіт. Іван Володимирович розповідав про незабутні події та враження, які закарбовані на його світлинах, переплітав свою розповідь піснями та дотепними жартами. У його розповіді прозвучала теза-кредо: ”Гори – це стиль життя. Це кредо так засіло в душу, що вже є життєвою необхідністю. Мотивація у мене дуже проста – краса гір…”.

Автора прийшли привітати учасники клубу та давні друзі. На початку зустрічі бібліотекар читального залу Ірина Тарновецька-Мороз щиро вітала гостей та презентувала творчий доробок майстра. Музичним дарунком для всіх присутніх звучали пісні у виконанні жіночого складу вокальної формації «Newfran» міського Центрального Народного дому, а також соло на гітарі у виконанні учня ДМШ №1 Баб’юка Володимира.

Оригінальні поетичні замальовки автору подарували Любов Корпан та Світлана Пілецька. Багато теплих слів і щирих зізнань почув п.Іван на своєму святі. Всі одностайно визнали, що  він творець свого особливого, унікальноговіту, який він щедро роздаровує людям. Його стиль життя, направду, гідний наслідування і вік у цьому не завада.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top