Фотовиставка “Це моя і твоя Україна”

з 22 – 31 серпня 2019 бібліотекарі абонементу ЦМБ (вул.К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, позиціюючи бібліотеку як простір для презентацій творчого доробку обдарованих особистостей та сприяючи реалізації творчих задумів талановитих краян, а також популяризуючи їхню творчість, запропонували жителям міста для перегляду фотовиставку “Це моя і твоя Україна”, яка демонструвалася на абонементі ЦБ з 22 – 31 серпня.

Також із світлинами даної виставки мали можливість ознайомитися 25 серпня 2019 року з 16:30 відпочиваючі в парку дозвілля та відпочинку ім. Т. Шевченка.
Свої фотороботи представили активісти бібліотеки, учасники численних бібліотечних заходів – Наталія Команяк та Тетяна Кріль, яка також моделювала в образі Квітани в фотоісторії “ПАЛІТРА НАСТРОЮ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ”

Мешканці міста, прогулюючись парком, із цікавістю зупинялись біля імпровізованого креативного стенду з світлинами та із задоволенням роздивлялися представлені молодими фотографами роботи. Їх зацікавили вдалі моменти, увіковічнені на світлинах Наталії Команяк із різноманітними назвами:
Ретроспектива (погляд в минуле);

“Старі фотографії на стіл розклади” (за словами Андрія Кузьми);
“Я твоє крило, ти моє крило” та “Пісня буде по-між нас” (за словами Назарія Яремчука);
“Я з України – це навпроти Європи” (за словами Віктора Винника), а ще
“Батькова рука”, “Життя в Карпатах”, “Вечірній Франківськ”, та інші.

Пані Наталія охоче ділилася історіями появи креативних фото.

А скільки добрих слів було сказано для іншої молодої фотографині – Тетяни Кріль, яка представила не тільки свої цікаві тематичні фото, а ще й презентувала фотоісторію “ Палітра настрою Незалежної України”, в якій виступила моделлю в образі Квітани. Вона захопливо розповідала, який настрій, яку емоцію передає кожна світлина.
Позитивні емоції, дружнє спілкування панували біля виставки, яка також
демонструватися як у приміщенні бібліотеки, так і на бібліотечних вітринах до кінця місяця. Такі заходи є цікавими для мешканців міста та проводяться з метою зацікавлення бібліотекою та заохочення до читання через незвичні форми роботи.
Відповідальні за підготовку та проведення – працівники абонементу ЦБ та Наталія Команяк і Тетяна Кріль.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top