“У скарбницю батьківської  мудрості”

14. 06. 2018 р. о 18.00. працівники  бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька,100) і  бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська,14) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради представляли виставку-пораду “У скарбницю батьківської  мудрості” на родинному святі (вул. Галицька 126).

Батьки оглядали літературу видавництва “Свічадо” про сім’ю, виховання дітей. Бібліотекарі заздалегідь підготували  буклет “Будьте святими у своєму батьківстві”. Вони роздавали бажаючим листівки з порадами фахівців зі шпальт періодики про те, як підготувати дитину до школи, в літній табір,  як зберегти свій шлюб, як правильно карати дитину, про дитячі страхи, виховання гіперактивних дітей тощо.

Не залишились   без уваги на святі і дітлахи. Вони переглядали енциклопедичні видання, жваво брали участь в журнальних розвагах (тестик на кмітливість, знайди відповідність побутових предметів, літературні загадки, кросворд “Ягоди на ,,,ИНА”, лабіринти казкових героїв). Бібліотекар ознайомила присутніх з великими іграми в дитячих журналах “Стежка”, “Пізнайко”, “Велика дитяча газета”

Ті, котрі   підійшли першими  до намета – записалися до бібліотеки і взяли з собою книги.

Відповідальна Українець С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top