«У світі тисяча професій і лиш одна із них твоя»

Світ професій складний та захоплюючий. Вибір професії – це завдання з багатьма невідомими, і бібліотека як центр інформації допомагає учням поглибити уявлення про себе, про світ професій і види професійної освіти.
16 травня 2018 року з метою професійного самовизначення віри в себе і в свої можливості в бібліотеці-філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради  відбулась ділова гра «У світі тисяча професій і лиш одна із них твоя».
Учасниками ділової гри були учні 8-9 го класу ЗШ№6, але вже сьогодні кожний з них задумується над вибором життєвого шляху.

На початку бібліотекар розповіла про  свою професію. Перше завдання учні підготували вдома, це були відповіді на запитання «Ким я хочу бути?». Вони розповідали цікаві факти про професії, наводили переконуючі аргументи, чому саме обрали цю професію, а не іншу. Ділова гра відбувалась у дружній атмосфері. А ,щоб знання, отримані під час заходу засвоїлись ще краще, учням було запрошено переглянути відеоролик під актуальною назвою «ТОП 10 професій найближчого майбутнього», «Які професії найбільш популярні в Україні». Також до уваги учнів була представлена книжкова виставка «Світ професій – мій вибір, мій успіх. Ким бути?»

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top