“У поетичній майстерні зими – чарівниці”

Коли закінчується осінь у природі розпочинається щось нове, неповторне- зимова казка. Матінка Зима слухняно й зручненько вмощується в сани   і починає писати неповторну зимову казку мандруючи полями, лісами, селами, містами, водами, морями.

14. 12. 2017 року у бібліотеці- філії №1  роботі з дітьми (Мазепи, 11 А) МЦБС Департаменту культури Івано- Франківської міської ради з учнями ЗОШ №4 2А класу відбулася віртуальна мандрівка “У поетичній майстерні зими- чарівниці”.

Школярі разом з бібліотекарями ходили стежками зимового лісу, розгадували загадки, вікторини “Зима- чарівниця”. Діти не тільки слухали запропоновані поетичні рядки про красу Зими, але і самі підготували  і розказували  вірші про чудову пору року і найулюбленіші свята.

Розважальним і цікавим було для школярів складання разом із бібліотекарем зимового вірша “Білосніжна зима”, пізнавальним для дітей був перегляд мультфільму із циклу “Пори року. Зима.” Захоплення і радості  не було меж  коли їм було запропоновано віртуальну мандрівку з 3Д окулярами “Зимові американські гірки”,діти не виходячи з бібліотеки побували на розважальних зимових атракціонах. Вони жваво ділились враженнями, а також розповідали про свої зимові ігри та забави. Радісну атмосферу мандрівки завершив святковий хоровод під снігову пісеньку “Лети сніжок”, діти співали, танцювали, раділи і веселились.

Біля тематичної полички “Як не любити зими сніжно-білої школярі ознайомились із цікавою літератупою.

Відповідальні за проведення: Таргоніна В.Ю. Драганчук Г. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top