Любинецька Соломія Олегівна ( делегована на конкурс абонементом ЦБ) – дипломат ІІІ-го міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко

Любинецька Соломія Олегівна ( делегована на конкурс абонементом ЦБ) – дипломат ІІІ-го міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко

Працівники абонементу ЦБ (вул. К.Данила, 16) Департаменту культури міської ради, щиро вітають переможців та номінантів ІІІ міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко, а також його натхненницю пані Галину Мартиненко з успішним проведенням конкурсу та найбільше радіють за Соломію Любинецьку, делеговану на конкурс бібліотекою. Молодчинка, Соломійко, вітаємо з перемогою, дякуємо за участь в конкурсі та чудове виконання конкурсних віршів.

Нагадуємо, що 24 березня, о 16.00 год. у приміщенні актової зали Угорницької ЗШ відбувся гала-концерт переможців ІІІ міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко. Свято вдалося на славу, адже слово видатної української поетеси зазвучало у виконанні переможців конкурсу, а також пісенно.

Основним моментом святкового концерту стало нагородження переможців ІІІ міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко, адже інтрига тривала декілька днів. Організатори спеціально не розголошували імен переможців, щоб зробити це на гала-концерті. Отож із 22 учасників конкурсу високоповажне журі визначило наступних переможців:
гран-прі – Христина Цюпа;
диплом І ступеня – Софія Гаразд, Анастасія Станкевич та Роксолана Петруняк;
диплом ІІ ступеня – Софія Новосельська, Ярина Трухан, Софія Кліщ, Соломія Любинецька та Аліна Батюк;
диплом ІІІ ступеня – Дмитро Шевчук, Андрій Рудяк, Анастасія Лущак, Ірина Бобик та Світлана Ровенчак;
номінації – Тетяна Тягур, Єва Маркута, Марія Білянкевич, Ірина Криховецька, Марко Хом’як, Софія Коновалюк, Ірина Пельц.
Надіємось, що на наступний рік все більше користувачів бібліотеки виявляють бажання читати прекрасні твори Ліни Костенко, таким чином популяризуючи її творчість.
Інформацію підготувала Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top