«Усе починається з мами»

У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя – свято Матері.

До Дня Матері 10 травня 2018 року в бібліотеці – філії №8 (вул. о. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся поетичний серпантин «Усе починається з мами» з учнями 4 – го класу ЗШ№6.

«Можна пройти крізь пустелі і хащі, тільки без мами не можна нізащо, бо найдорожче стоїть за словами – в світі усе починається з МАМИ» – цими словами бібліотекар розпочала захід, ознайомила дітей з історією свята та традиціями святкування на Україні.

Щоб висловити свою любов до матері, діти читали чутливі вірші, співали пісні, дуже зворушливо сприйняли легенду «Розмова дитини з Богом». Також учні мали змогу подивитись відеоролики «Легенда про маму», « Кліп до Дня Матері».

Мама! Найдорожче слово в світі! Де б не був ти, щоб б не робив, твій шлях освітить ніжним серцем відданим тобі. Вклонімся, люди, матерям своїм, чиїм теплом навіки зігріті!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top