Урок мужності “Майбутні захисники України”

19 жовтня в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Г. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з учнями 4А класу ЗОШ№4 пройшов урок мужності “Майбутні захисники України”.

Бібліотекар ставила собі за мету виховувати у дітей патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто зараз захищає нашу державу. Учні дізнались про те, що сьогодні в Українських Збройних силах відбувається справжнє відродження. Наша армія переозброюється, реформується і впроваджує нові стандарти.

Запрошений на урок воїн АТО Назар Мельникович ознайомив учнів з бойовою екіпіровкою і озброєнням воїнів АТО. Діти мали можливість власноруч спробувати свої сили в розбиранні і збиранні автомата АК 47 ММГ. Присяжний Андрій (куратор ВПТ “Карпатія”) запропонував учням перегляд і розповідь про військово-патріотичний табір “Карпатія”.

З основами надання першої до лікарняної допомоги на полі бою дітей ознайомив замісник ГФ Національної Дружини – Отто (позивний). Діти з цікавістю вивчали й практикувались у цьому.На уроці мужності учні здійснили цікаву подорож у світ чоловічої сили, мужності, кмітливості та майстерності. Запрошені гості допомогли визначити найсміливіших, най спортивних і найкмітливіших майбутніх захисників України.

Відповідальна за проведення уроку мужності Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top