“Український гумор, який додає снаги і життя прикрашає”

20  серпня о 16:00 з  нагоди 95 річниці з дня народження Павла Глазового в парку ім.  Т. Г. Шевченка працівники бібліотеки- філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС  Департаменту культури  Івано-Франківської міської ради     провели інформаційне  повідомлення біля книжкової полички “Український гумор, який додає снаги і життя прикрашає”.

Бібліотекарі ставили собі за мету докладніше ознайомити слухачів із творчістю відомого гумориста, зачитували його гуморески.

Павла Глазового  справедливо називають патріархом українського гумору. Творчість цього справді народного сміхотворця надбання нашої культури.

    Протягом багатьох століть нашому народові доводилося відстоювати свою державність, свободу, традиції, культуру і рідна мова не раз потрапляла під загрозу. Та попри всі знегоди наша мова завжди жила в устах народу, в казках, легенда, бувальщинах, піснях. Великий вплив на людину справляє усмішка, що несе в собі оптимізм.

Творчість П. Глазового має глибоке національне коріння. Він брав свої сюжети з життєвих ситуацій, натхнення черпав із криниці народної мудрості. Його твори мають гострий зміст, дотепно змальовують комічне, і це відразу викликає смі.

Біля книжкової полички всі бажаючі ознайомились з цікавою літературою.

 Відповідальні за підготовку та проведення заходу Ідзьо Г. В. та Яковойко Н. Я. ,

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top