“Україна – Європа: відкриті обрії”

День Європи в Україні відзначають у третю суботу травня з 2003 року. Відзначення цього дня – ще одна можливість для мешканців України долучитися до європейських цінностей.

16 травня 2018 року у бібліотеці-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  розгорнута виставка-подорож “Україна – Європа: відкриті обрії”, присвячена  Дню Європи в Україні.

Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи. В цей день користувачі мали нагоду познайомитися з історією,  культурою, літературою країн Європи. Для своїх читачів бібліотекарі підготували кращі твори європейських письменників. Читання має унікальну властивість переносити нас на значні відстані і завдяки мистецтву слова відкривати невідомі явища, непізнані культури, далекі країни. А журнал “Міжнародний туризм” розповідає читачам про чарівні і незвідані куточки та пропонує здійснити захопливі і пізнавальні мандрівки країнами Європи.

Відповідальна за проведення Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top