“Уклін усім, хто край свій боронить”

6 грудня 2017 року о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16 до дня Збройних Сил України  була представлена фотовиставка-панорама з коментарем “Уклін усім, хто край свій боронить”, фотоматеріали до якої надані Івано-Франківською обласною організацією політичної партії “Національний Корпус”(голова – Сивачук Сергій Олексійович).

Бібліотекар нагадала користувачам бібліотеки, що 6 грудня – день Збройних Сил України, який був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято відзначається щорічно 6 грудня – в день ухвалення в 1991 році закону України “Про Збройні Сили України”.

Збройні Сили України – це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладається оборона України, захист ії суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості. Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України є Президент України.

Міністерство оборони України, у підпорядкуванні якого    перебувають Збройні Сили України, бере участь у реалізації державної політики з питань оборони і військового будівництва. координує діяльність державних органів, забезпечує функціонування Збройних Сил і їх готовність до виконання покладених на них функцій та завдань.Збройниі Сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України. Бібліотекар підкреслила, що ще донедавна ми жили в мирній країні, тепер майже кожну родину так чи інакше опалило полум`я військових дій. Віднедавна ми значно глибше сприймаємо вислів “Слава Україні – Героям слава”, бо нині ці слова набувають нового змісту. Це герої – наші хлопці, котрі зі зброєю в руках захищають східний кордон Батьківщини. А ще ці слова адресовані лікарям, які дивом рятують поранених бійців, волонтерам, які в скрутний час підставили плече нашій армії, матерям, дружинам і дітям, які щоденною молитвою просять оберегти кожного з вас, дорогі наші воїни.

Користувачі бібліотеки та жителі міста з цікавістю ознайомлювалися з матеріалами фотовиставки-панорами, представленими як на бібліовітрині, так і в приміщенні.

Захід призначений для широкого кола користувачів бібліотеки, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top