ТИХА ВЕЧІРКА ІІІ Івано-Франківськ

У суботу 07.12 о 20:00 в читальному залі ЦМБ (вул. Пилипа ОРЛИКА, 5), за організації абонементу ЦМБ ( вул. К. Данила, 16) та інформаційного відділу АБІС відбулася молодіжна тусівка ТИХА ВЕЧІРКА ІІІ Івано-Франківськ .

Це одна з вечірок, яка відбувалася одночасно у більш ніж 37 містах України, у рамках проєкту Goog Silent Party ІІІ. Локації проекту – приміщення бібліотек. На платформі Інтернет-радіо “SKOVORODA” грав DJ Globin, музика якого транслювалась по всій країні. За допомогою смартфону та навушників до онлайн-трансляції приєдналися всі, хто цього зимового вечора завітав до бібліотеки. Пряма трансляція відбувалась з Наукової бібліотеки. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. Радіоетер підігрівав зірковий гість – вокаліст гурту “Фіолет” – Сергій Мартинюк.

Завантаживши додаток “Radio SKOVORODA ” з офіційного сайту (Android – Playmaket; iOS – iTunes), учасники бібліотечної туси, зарядившись гарним настроєм, насолоджувалися міксом нової української музики, танцювали, змістовно онлайн-спілкувалися та ділилися емоціями між собою.

Море позитивної енергетики, зустрічі з давніми друзями, бажання випробувати новий формат проведення дозвілля – об’єднували учасників даної вечірки.
І давайте вже позбуватися того стереотипу, що бібліотека – це нудно і не цікаво. В нас – весело, творчо і круто!

Можливо, і цього разу хотілось би більшої активності з боку партнерської громадської організації ( тоді й людей було б більше), але ми радіємо, що змогли долучитися уже вдруге до такого грандіозного проекту. Адже ідея проведенням ТИХОЇ ВЕЧІРКИ справді – ЧУДОВА! Адже мета заходу – популяризація сучасної української культури, а , саме, літератури та музики, а ще ВИХІД ЗА МЕЖІ СТЕРЕОТИПІВ. Ми підтримуємо новаторів, хочемо показати нашу бібліотеку зовсім новим простором, що об’єднує прогресивних і сміливих.

Креативний захід “ТИХА ВЕЧІРКА” ІІІ Івано -Франківськ, проведений для молоді. Ведучий – Діма Басенюк. Відповідальні: заввідділом обслуговування ЦБ Кирста О.М., завідувач інформаційного відділу АБІС Гашевський Т.Д., допоміг в оформленні заходу, організатор Тиха Вечірка ІІ, Дмитро Долгіх-Черниш.

Чекаємо вас на нових креативних заходах!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top