Тиждень дитячої та юнацької книги в бібліотеці-філії №14

Під час Тижня дитячої та юнацької книги в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка, 12) були організовані книжкові виставки “Голос твій нам душу окриля” та “Шевченкове слово в серцях народу”, біля яких проводилися постійні консультації та перегляди.

24.03.14р. — пройшла літературна сторінка “Учасники “Книгоманії” рекомендують”. Своїми враженнями від другого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання поділилися: учасниця Дяків Катерина, яка представляла книгу Ю. Винничука “Гопля і Піпля” та Ворох Вікторія, яка представляла книгу О. Назарука “Роксоляна”.

25.03.14р. — відбулися книжкові мандри для найменших за виставкою-калейдоскопом “Дива казкові в книжках чудових” по розділах:

– Нам книга відкриває світ;

– Улюблені казкові герої;

– Авторська казка.

30.03.14р. — проходили літературні читання за книгою Д. Чуба “Живий Шевченко”. Учасників читань зацікавили розділи: “Скринька з віршами” – про поетичне визнання молодого Т. Шевченка, “Пригоди, дотепи, кмітливість” – про вміння Тараса Григоровича виходити з різних життєвих ситуацій, “Арешт поета”, “Полювання на тигра” – роки заслання, коли солдат Т. Шевченко в складі гарнізону допоміг киргизам оборонитися від тигра. Розділ “Знову в Україні” – показані останні роки життя поета. Бібліотекарі та учні пройшлися непростими дорогами життя Великого Кобзаря.

Відповідальна за проведення бібліотекар І категорії Кустова К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top