Тематична полиця актуальної проблеми «Скажи курінню –ні!»

Україна відзначає Міжнародний день відмови від куріння. Основною метою Міжнародного дня відмови від куріння є інформування суспільства про згубний вплив тютюну на здоров’я людини, сприяння зниженню поширеності тютюнової залежності, залучення до боротьби проти куріння всіх верств населення.

17 листопада 2018 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради оформлена тематична полиця актуальної проблеми «Скажи курінню –ні!». На ній представлена література про історію вживання тютюну, шкідливий вплив тютюнопаління на спосіб життя та здоров’я молоді.

Позбутися шкідливої звички непросто. На щастя, є чимало випробуваних способів кинути палити і почати здоровий спосіб життя. Єдине «але» – немає універсального методу, котрий підійшов би всім і кожному. Тому потрібно вибрати для себе спосіб чи поєднання способів, які будуть дієвими саме для вас.

Бібліотекарі привертали увагу користувачів до цієї проблеми, інформуючи їх книжковими новинками та статтями з періодичних видань.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top