«Твій співрозмовник журнал»

Світ преси для дітей різнобарвний і цікавий. У цьому змогла переконати своїх маленьких користувачів бібліотекар. І з цієї нагоди 7 червня 2018 року у бібліотеці – філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  відбулось періодичне асорті на зеленій траві «Твій співрозмовник журнал» для дітей мікрорайону Опришівці.


Бібліотекар для своїх користувачів розповіла, що в бібліотеці поряд з книгами живуть багато газет і журналів, про те що журнали можуть стати помічниками у роботі і в навчанні, дозвіллі, адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, що поповняють ваші знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу. Із великим задоволенням діти гортали сторінки яскравої преси з цікавими кросвордами, літературними іграми, розмальовками. Також мали змогу переглянути
відеоролик «Журнали для дітей. В гостях добрячка». В бібліотеці для дітей була оформлена виставка журналів «Наша преса на всі інтереси».

Діти залишили бібліотеку у чудовому настрої.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top